Sastāvdaļas:
Liellopu gaļai:
500 g maltas liellopa gaļas
2 ēdamkarotes meksikāņu taco garšvielu
sāls un malti melnie pipari (pēc garšas)
Salātiem:
sasmalcināti romiešu vai ICEBERG salāti (200 g)
1 glāze sasmalcinātu vīnogu tomātu
1 glāze (200 g) melno pupiņu, nokāš un noskalo zem tekoša ūdens
1 kubiņos sagriezts avokado
½ glāzes (30 g) rīvēta siera
½ glāzes meksikāņu salsas mērces
¼ glāzes sasmalcinātu sarkano sīpolu
¼ glāzes svaiga sasmalcināta cilantro
1 zaļais citrons
Pēc izvēles: tortiljas čipsi
Ražošana:
1. Pievienojiet malto liellopa gaļu pannā uz vidēji lielas uguns un ar lāpstiņu sadaliet mazos gabaliņos. Cep apmēram 8 minūtes vai līdz sāk brūnēt.
2. Pievienojiet Taco garšvielu, samaisiet visu un pagatavojiet vēl minūti vai divas.
3. Lielā bļodā sajauciet sasmalcinātus salātus, sālītu liellopu gaļu, melnās pupiņas, tomātus, avokado, sarkano sīpolu un sieru.
4. Pārklājiet ar salsas mērci, skābo krējumu, izspiediet laima sulu un izrotājiet ar cilantro lapām. Var pasniegt arī ar tortiljas čipsiem.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties