Zīdainā tofu putots deserts

    195

    Izmēģiniet šo bezglutēna šokolādes vegānu desertu!

    Sastāvdaļas:

    Ķiršiem (pēc izvēles):

    250 g svaigu ķiršu

    5 ēdamkarotes kļavu sīrupa

    2 ēdamkarotes brūnā cukura

    Uzpūtenēm:

    700 g mīksta zīda tofu (noņem lieko šķidrumu)

    350 g tumšās šokolādes, sasmalcinātas

    5 ēdamkarotes brūnā cukura


    Ražošana:

    1. Sagatavojiet ķiršus (var izlaist ķiršus, gatavojot šo vegānu desertu): izņemiet ķiršiem kauliņus, pēc tam ievietojiet tos katliņā ar kļavu sīrupu un cukuru. Karsē pāris minūtes, līdz ķirši mīkstina.

    2. Pēc tam ievietojiet ķiršus caurdurī virs lielas bļodas un ļaujiet liekajam šķidrumam notecēt.

    3. Tikmēr izkausē sasmalcināto šokolādi (traukā virs katla ar vārošu ūdeni vai mikroviļņu krāsnī).

    4. Ievietojiet notecināto tofu, izkausēto šokolādi un brūno cukuru (pēc izvēles) virtuves kombainā vai ātrgaitas blenderī un sablenderējiet līdz gludai.

    5. Ar gumijas lāpstiņu pārnes iegūto maisījumu bļodā. Ielejiet ķiršus (ja lietojat) un samaisiet. Atlieciet dažus ķiršus, lai vēlāk varētu tos izmantot deserta dekorēšanai.

    6. Ar karoti liek maisījumu glāzēs vai burkās.

    7. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Ja vēlaties stingrāku tekstūru, ievietojiet ledusskapī uz 3 stundām vai ilgāk (var atstāt uz nakti).

    8. Pasniedz ar (vegānisku) putukrējumu. Garšīgi!

    Iznākums: 6 porcijas

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties