Brokoļu "rīsi"

    Pasniedziet brokoļu "rīsus" kā piedevu pie dažādiem ēdieniem; ar tiem var garšot arī salātus.


    Sastāvdaļas:


    1 brokolis, mazgāts
    1 ēdamkarote olīveļļas
    1 smalki sagriezts šalotes sīpols (pazīstams arī kā šalotes sīpols vai šalotes sīpols)
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    sāls un pipari (pēc garšas)


    Ražošana:


    1. Pārgrieziet brokoļu augšdaļu uz pusēm un ar nazi noņemiet visus ziedus.
    2. Izmantojiet skuvekli, lai no brokoļa kāta noņemtu koksnes daļas. Pēc tam kātu sagriež 2-3 cm lielos gabalos.
    3. Visas brokoļu daļas liek virtuves kombainā un sasmalcina, līdz tās sadalās rīsu lieluma gabaliņos. Mēs iesakām vispirms sasmalcināt kātu gabalus (lai tie būtu pēc iespējas smalkāki).
    4. Lielā pannā uzkarsē olīveļļu un vienu minūti apcep šalotes un ķiplokus.
    5. Pannā pievieno brokoļu rīsus un sautē 3-4 minūtes. Garšojiet ar sāli un pipariem.
    Iznākums: 2-3 glāzes brokoļu "rīsi"
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties