Vegāniskais Parmezāna siers

    Pagatavojiet vegānisku parmezānu tikai no četrām sastāvdaļām!
    Garšojiet to ar grauzdētiem dārzeņiem, makaroniem, picu, salātiem utt.
    Uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām vai saldētavā līdz mēnesim.


    Sastāvdaļas:


    ½ glāzes Indijas riekstu
    2 ēdamkarotes uztura rauga
    ½ tējkarotes jūras sāls
    ½ tējkarotes citrona miziņas


    Ražošana:


    1. Ievietojiet Indijas riekstus, uztura raugu, sāli un citrona miziņu nelielā virtuves kombainā. Blend, līdz maisījums iegūst mīkstu, drupanu tekstūru.
    2. Uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām. Sasaldē ilgāku laiku.
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties