Pagatavojiet vegānisku parmezānu tikai no četrām sastāvdaļām!
Garšojiet to ar grauzdētiem dārzeņiem, makaroniem, picu, salātiem utt.
Uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām vai saldētavā līdz mēnesim.
Sastāvdaļas:
½ glāzes Indijas riekstu
2 ēdamkarotes uztura rauga
½ tējkarotes jūras sāls
½ tējkarotes citrona miziņas
Ražošana:
1. Ievietojiet Indijas riekstus, uztura raugu, sāli un citrona miziņu nelielā virtuves kombainā. Blend, līdz maisījums iegūst mīkstu, drupanu tekstūru.
2. Uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām. Sasaldē ilgāku laiku.
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties