Sastāvdaļas:
1 ola (vegāniskajai versijai: sajauciet ¼ tasi pēc jūsu izvēles riekstu piena ar 1 ēdamkaroti maltu linsēklu)
½ glāzes PANKO rīvmaizes
½ glāzes mandeļu miltu
¼ glāzes parmezāna siera (vai vegāniskā parmezāna)
½ tējkarotes jūras sāls
Svaigi malti melnie pipari
2 vidēji cukini, sagriezti puscentimetru biezās šķēlēs
Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa
Pasniegšanai: Romesco, Tzatziki vai Marinara vai cita mērce pēc izvēles (pēc izvēles)
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C un izklāj cepešpannu ar cepampapīru.
2. Mazā bļodiņā sakuļ olu. Lielā bļodā sajauciet PANKO rīvmaizi, mandeļu miltus, parmezānu, sāli un piparus.
3. Cukini šķēles iemērc olā un tad PANKO masā. Liek uz cepešpannas, apslaka ar olīveļļu un cep 17-20 minūtes (pusceļā apgriež šķēles). Cep līdz zeltaini brūnai.
4. Pasniedziet uzreiz, kamēr cukini šķēles vēl karstas (vēlāk tās kļūs mazāk kraukšķīgas). Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties