Sastāvdaļas:
2 bundžas tunča (nolejiet šķidrumu)
1 brokoļi
1/3 tase majonēzes
1/2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
Daži sasmalcināti pavasara sīpoli
2 ēdamkarotes saulespuķu sēklas
1-2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu, maurloku vai citu garšaugu
sāls un pipari (pēc garšas)
Ražošana:
1. No brokoļiem izņem ziediņus, liek virtuves kombainā un sasmalcina, līdz brokoļiem ir rīsiem līdzīga tekstūra.
2. Bļodā liek tunci, majonēzi, sinepes, brokoļu “rīsus”, saulespuķu sēklas, lociņus un pētersīļus.
3. Visu kārtīgi samaisa.
4. Pasniedziet tunča salātus bļodiņās, smērējiet uz sviestmaizes ar iecienītāko maizi vai veidojiet rullīšus ar salātu lapām. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties