Sastāvdaļas:
½ glāzes (50 g) velmētu auzu
1 ēdamkarote čia sēklas
½ glāzes (120 ml) auzu piena (vai jebkura cita piena pēc jūsu izvēles)
1-2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai cita saldinātāja pēc jūsu izvēles)
¼ glāzes (40 g) nesaldināta bezpiedevu jogurta (piemēram, vegānu sojas jogurts vai grieķu jogurts)
½ glāzes (80 g) saldētu jauktu ogu (mellenes, avenes, kazenes...)
1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc izvēles)
šķipsniņa sāls (pēc izvēles)
Ražošana:
1. Ievietojiet visas sastāvdaļas nelielā bļodā un labi samaisiet: sāciet ar augu pienu, kļavu sīrupu un jogurtu. Pēc tam pievienojiet auzu pārslas, čia sēklas un saldētas ogas. Kārtīgi samaisa.
2. Pārvietojiet iegūto maisījumu ledusskapī, lai atdzesētu vismaz 4 stundas (vēlams uz nakti).
3. Uzbriedināto putru garšo ar piedevām, piemēram: svaigiem augļiem, riekstu sviestu, riekstiem un sēklām, kakao pulveri, banānu biezeni, ābolu mērci.
Iznākums: 1 porcija
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties