Pernakt mērcētas auzu pārslu putra ar saldētām ogām

    365

    Sastāvdaļas:


    ½ glāzes (50 g) velmētu auzu
    1 ēdamkarote čia sēklas
    ½ glāzes (120 ml) auzu piena (vai jebkura cita piena pēc jūsu izvēles)
    1-2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai cita saldinātāja pēc jūsu izvēles)
    ¼ glāzes (40 g) nesaldināta bezpiedevu jogurta (piemēram, vegānu sojas jogurts vai grieķu jogurts)
    ½ glāzes (80 g) saldētu jauktu ogu (mellenes, avenes, kazenes...)
    1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc izvēles)
    šķipsniņa sāls (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Ievietojiet visas sastāvdaļas nelielā bļodā un labi samaisiet: sāciet ar augu pienu, kļavu sīrupu un jogurtu. Pēc tam pievienojiet auzu pārslas, čia sēklas un saldētas ogas. Kārtīgi samaisa.
    2. Pārvietojiet iegūto maisījumu ledusskapī, lai atdzesētu vismaz 4 stundas (vēlams uz nakti).
    3. Uzbriedināto putru garšo ar piedevām, piemēram: svaigiem augļiem, riekstu sviestu, riekstiem un sēklām, kakao pulveri, banānu biezeni, ābolu mērci.
    Iznākums: 1 porcija
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties