Ar šokolādi pārklātas dateles

    Sastāvdaļas:

    15 datumi (vislabākie ir MEDJOOL/MEDJOUL datumi)

    170 g šokolādes pēc izvēles (tumšā, vegāniskā...)

    1 tējkarote kokosriekstu eļļas (pēc izvēles)

    2 ēdamkarotes riekstu sviesta pēc jūsu izvēles (zemesriekstu, mandeļu...)

    15 lazdu rieksti, mandeles vai citi rieksti

    Ražošana:

    1. Atver dateles (ar nazi vai pirkstiem – gareniski).

    2. Noņemiet kaulu iekšpusē.

    3. Katram datumam pievienojiet tējkaroti riekstu sviesta pēc jūsu izvēles. Ievietojiet iekšā arī uzgriezni pēc jūsu izvēles.

    4. Aizveriet datumu, viegli piespiežot abas puses, lai nepaliktu atstarpes un abas puses skaisti saliptu kopā.

    5. Ievietojiet šokolādi un kokosriekstu eļļu mikroviļņu krāsnī drošā bļodā un izkausējiet (uz lēnas uguns, apturot un ik pa laikam apmaisot). Varat arī izkausēt šokolādi un kokosriekstu eļļu, izmantojot tvaiku virs katla ar verdošu ūdeni.

    6. Izmantojot dakšiņu, iemērciet katru datumu izkausētajā šokolādē.

    7. Pārklājiet noklātās dateles uz cepamā papīra. Pievienojiet dažus sasmalcinātus riekstus.

    8. Pārlikt ledusskapī uz 1 stundu (vai saldētavā uz 15 minūtēm).

    Iznākums: 15 ar šokolādi pārklāti dateles

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties