Turku zirņu karijs ar tomātiem un spinātiem

    Sastāvdaļas:


    15 ml avokado eļļas (1 ēdamkarote)
    400 g konservētu aunazirņu vai 1½ glāzes vārītu aunazirņu (skalotu)
    1 ½ ēdamkarotes karija pulvera
    400 g pilna tauku satura kokosriekstu piena
    400 g konservētu sasmalcinātu (ceptu) tomātu
    2 ēdamkarotes uztura rauga (pēc izvēles)
    1-2 ēdamkarotes laima sulas
    Sāls pēc garšas (apmēram 2 tējkarotes)
    85 g spinātu (3 tases)
    2 ēdamkarotes svaiga koriandra, sasmalcināta


    Ražošana:


    1. Pannā sakarsē eļļu, tad pievieno aunazirņus un karija pulveri. Vāra uz lēnas uguns 2-3 minūtes.
    2. Pievienojiet kokosriekstu pienu, konservētus tomātus, uztura raugu, laima sulu un sāli. Visu samaisa un uzvāra. Vāra uz lēnas uguns apmēram 5-10 minūtes, nepārtraukti maisot.
    3. Pēdējo minūšu laikā pievienojiet svaigus spinātus un samaisiet. Vāra vēl apmēram 1-2 minūtes un pēc garšas pievieno sāli, piparus un laima sulu.
    4. Noņem no uguns un pievieno svaigu koriandru. Pasniedziet uzreiz ar rīsiem vai vienkārši ar svaigu koriandru. Garšīgi!
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: shortgirltallorder.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties