Sastāvdaļas:
15 ml avokado eļļas (1 ēdamkarote)
400 g konservētu aunazirņu vai 1½ glāzes vārītu aunazirņu (skalotu)
1 ½ ēdamkarotes karija pulvera
400 g pilna tauku satura kokosriekstu piena
400 g konservētu sasmalcinātu (ceptu) tomātu
2 ēdamkarotes uztura rauga (pēc izvēles)
1-2 ēdamkarotes laima sulas
Sāls pēc garšas (apmēram 2 tējkarotes)
85 g spinātu (3 tases)
2 ēdamkarotes svaiga koriandra, sasmalcināta
Ražošana:
1. Pannā sakarsē eļļu, tad pievieno aunazirņus un karija pulveri. Vāra uz lēnas uguns 2-3 minūtes.
2. Pievienojiet kokosriekstu pienu, konservētus tomātus, uztura raugu, laima sulu un sāli. Visu samaisa un uzvāra. Vāra uz lēnas uguns apmēram 5-10 minūtes, nepārtraukti maisot.
3. Pēdējo minūšu laikā pievienojiet svaigus spinātus un samaisiet. Vāra vēl apmēram 1-2 minūtes un pēc garšas pievieno sāli, piparus un laima sulu.
4. Noņem no uguns un pievieno svaigu koriandru. Pasniedziet uzreiz ar rīsiem vai vienkārši ar svaigu koriandru. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: shortgirltallorder.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties