Auzu pārslu putra ar banāniem

    Sastāvdaļas:


    80 g auzu pārslu
    350 ml ūdens
    kļavu sīrups (pēc garšas)
    kanēlis (pēc izvēles)
    neliela šķipsniņa sāls
    120 ml piena pēc izvēles
    2 gatavi banāni
    3-4 ēdamkarotes jogurta (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Katliņā ielej ūdeni, auzu pārslas, kļavu sīrupu, sāli un kanēli.
    2. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam samazina siltumu un vāra uz lēnas uguns apmēram 3-4 minūtes (vai līdz gandrīz viss ūdens ir uzsūcis).
    3. Tad pievieno pienu un vāra vēl 1-2 minūtes (vai līdz vēlamajai konsistencei).
    4. Vienu no banāniem samīca ar dakšiņu un iemaisa auzās; tad iemaisa jogurtu (ja lieto).
    5. Ļaujiet putrai nostāvēties apmēram 2-3 minūtes (tā sabiezēsies vēl vairāk). Ja vēlaties mazāk biezu putru, pievienojiet šļakatām piena, un, ja vēlaties to vēl biezāku, turpiniet vārīt auzas līdz vajadzīgajai konsistencei.
    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties