Grieķu salātu mērce

    Tas lieliski piemērots ne tikai grieķu salātu, bet arī citu salātu, piemēram, aunazirņu vai tunča salātu garšošanai; Mērci var izmantot arī marinēšanai.


    Sastāvdaļas:

    ⅓ glāzes sarkanvīna etiķa
    1 citrons (izspiest sulu)
    1 tējkarote Dižonas sinepju
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    ½ tējkarotes žāvēta oregano
    ¼ tējkarotes sāls
    ¼ tējkarotes melnie pipari
    ½ glāzes olīveļļas


    Ražošana:


    1. Bļodā pievienojiet etiķi, citronu sulu, sinepes, ķiplokus, oregano, sāli un piparus. Kratīt.
    2. Enerģiski putojot mērci, lēnām pievieno olīveļļu.
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties