Tas lieliski piemērots ne tikai grieķu salātu, bet arī citu salātu, piemēram, aunazirņu vai tunča salātu garšošanai; Mērci var izmantot arī marinēšanai.
Sastāvdaļas:
⅓ glāzes sarkanvīna etiķa
1 citrons (izspiest sulu)
1 tējkarote Dižonas sinepju
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
½ tējkarotes žāvēta oregano
¼ tējkarotes sāls
¼ tējkarotes melnie pipari
½ glāzes olīveļļas
Ražošana:
1. Bļodā pievienojiet etiķi, citronu sulu, sinepes, ķiplokus, oregano, sāli un piparus. Kratīt.
2. Enerģiski putojot mērci, lēnām pievieno olīveļļu.
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties