Laša un avokado salāti

    Sastāvdaļas:


    180 g bērnu spinātu
    2 tomāti, sasmalcināti
    1 avokado, kubiņos
    1 gurķis, nomizots un sagriezts
    ¼ glāzes sasmalcinātu sarkano sīpolu
    2 ēdamkarotes olīveļļas
    2 laša filejas
    sāls un pipari (pēc garšas)

    Mērcei:
    ⅓ glāzes olīveļļas
    ¼ glāzes citronu sulas
    1 tējkarote Dižonas sinepju
    ½ tējkarotes medus vai kļavu sīrupa
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    sāls un pipari (pēc garšas)


    Ražošana:


    1. Lielā pannā uz vidēji augstas uguns uzkarsē olīveļļu. Garšojiet laša fileju ar sāli un pipariem. Novietojiet ar augšējo pusi uz leju un cepiet 4-5 minūtes.
    2. Apgrieziet lasi un pagatavojiet vēl apmēram 2-3 minūtes.
    3. Sadala visas pārējās salātu sastāvdaļas un liek divās bļodiņās, tad virsū liek sagatavoto lasi.
    4. Citā bļodā sajauc visas uzskaitītās mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem.
    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties