Sastāvdaļas:
180 g bērnu spinātu
2 tomāti, sasmalcināti
1 avokado, kubiņos
1 gurķis, nomizots un sagriezts
¼ glāzes sasmalcinātu sarkano sīpolu
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 laša filejas
sāls un pipari (pēc garšas)
Mērcei:
⅓ glāzes olīveļļas
¼ glāzes citronu sulas
1 tējkarote Dižonas sinepju
½ tējkarotes medus vai kļavu sīrupa
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
sāls un pipari (pēc garšas)
Ražošana:
1. Lielā pannā uz vidēji augstas uguns uzkarsē olīveļļu. Garšojiet laša fileju ar sāli un pipariem. Novietojiet ar augšējo pusi uz leju un cepiet 4-5 minūtes.
2. Apgrieziet lasi un pagatavojiet vēl apmēram 2-3 minūtes.
3. Sadala visas pārējās salātu sastāvdaļas un liek divās bļodiņās, tad virsū liek sagatavoto lasi.
4. Citā bļodā sajauc visas uzskaitītās mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem.
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties