Šokolādē pārklātas vīnogas

    Sastāvdaļas:


    500 g vīnogu bez kauliņiem (sarkanas, zilas, zaļas...)
    200 g šokolādes pēc izvēles
    1 tējkarote kokosriekstu eļļas (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Vīnogas labi nomazgājiet un nosusiniet.
    2. Sadaliet šokolādi mazākos gabaliņos un kopā ar kokosriekstu eļļu izkausējiet mikroviļņu krāsnī (uz mazas uguns, maisot). Varat arī izkausēt šokolādi un kokosriekstu eļļu, izmantojot tvaiku virs katla ar verdošu ūdeni.
    3. Uzlieciet katru vīnogu uz zobu bakstāmā vai koka irbulīša un vispirms iemērciet šokolādē, pēc tam pārklājiet ar izvēlētajiem piedevām (piemēram, sasmalcinātiem riekstiem, smidzinātājiem, cita veida šokolādi, jūras sāli utt.).
    4. Pārklātās vīnogas liek uz cepamā papīra loksnes un liek ledusskapī sastingt (apmēram 1 stundu).
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties