Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
½ sīpols, smalki sagriezts
Jūras sāls
1 sarkanais paprika, izņem serdi un sagriež strēmelēs
1 ēdamkarote sasmalcināta svaiga ingvera
2 ēdamkarotes sarkanā karija pastas
1 bundža pilna tauku satura kokosriekstu piena (400 g)
½ glāzes ūdens
1 ēdamkarote TAMARI sojas mērces
2 tējkarotes niedru cukura
100 g svaigas zaļās pupiņas
½ glāzes bambusa dzinumu
1 ēdamkarote svaigas laima sulas (un šķēles pasniegšanai)
Cepts tofu (pēc izvēles)
Svaigas bazilika lapas
Svaigs koriandrs
Smalki sagriezti asie pipari
Mēs iesakām pasniegt ar vārītiem rīsiem.
Ražošana:
1. Sildiet kokosriekstu eļļu lielā dziļā pannā uz vidējas uguns. Pievienojiet sīpolu un šķipsniņu sāls un apcepiet, laiku pa laikam maisot (3 minūtes vai līdz mīksts). Pievienojiet sarkanos piparus un apcepiet vēl 2 minūtes. Tad pievienojiet ingveru un sarkanā karija pastu un maisot vāriet uz lēnas uguns 2 minūtes.
2. Pievienojiet kokosriekstu pienu, ūdeni, tamari mērci, cukuru, zaļās pupiņas un bambusa dzinumus un samaisiet. Vāra uz lēnas uguns, līdz zaļās pupiņas ir mīkstas (apmēram 10 minūtes).
3. Noņem no uguns un, ja vēlas, piespiež laima sulu un pievieno tofu. Garšojiet ar garšvielām pēc garšas.
4. Dekorē ar baziliku, cilantro un pasniedz ar rīsiem. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: www.loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties