Ābolu biezenis

    Ābolu mērci var izmantot dažādi: pasniegt ar pankūkām vai grauzdiņiem; izmantot kā sastāvdaļu cepšanai; Šo mērci vari izmantot arī saldējuma un jogurta aromatizēšanai!


    Sastāvdaļas:


    2,7 kg ābolu, nomizoti, izņemti serdes un sagriezti 8 šķēlēs
    240 ml ābolu sulas
    1 citrons (spiesta sula)
    100 g brūnā cukura (½ tase)
    1 tējkarote kanēļa (vai pēc garšas)
    Izvēles sastāvdaļas: muskatrieksts, kļavu sīrups, sviests


    Ražošana:


    1. Apvienojiet visas sastāvdaļas lielā katliņā un vāriet uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot (25 minūtes).
    2. Ar virtuves kombainu vai blenderi uzmanīgi sablenderē līdz viendabīgai masai (nepārmaisi – ja nepieciešams sablenderē vairākos posmos). Uzglabāt ledusskapī.
    Recepte: thepioneerwoman.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties