Ābolu mērci var izmantot dažādi: pasniegt ar pankūkām vai grauzdiņiem; izmantot kā sastāvdaļu cepšanai; Šo mērci vari izmantot arī saldējuma un jogurta aromatizēšanai!
Sastāvdaļas:
2,7 kg ābolu, nomizoti, izņemti serdes un sagriezti 8 šķēlēs
240 ml ābolu sulas
1 citrons (spiesta sula)
100 g brūnā cukura (½ tase)
1 tējkarote kanēļa (vai pēc garšas)
Izvēles sastāvdaļas: muskatrieksts, kļavu sīrups, sviests
Ražošana:
1. Apvienojiet visas sastāvdaļas lielā katliņā un vāriet uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot (25 minūtes).
2. Ar virtuves kombainu vai blenderi uzmanīgi sablenderē līdz viendabīgai masai (nepārmaisi – ja nepieciešams sablenderē vairākos posmos). Uzglabāt ledusskapī.
Recepte: thepioneerwoman.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties