Cukīni maize (bez glutēna)

    Sastāvdaļas:

    "Sausās" sastāvdaļas:

    1 ½ glāzes mandeļu miltu (170 g)

    ½ glāzes tapiokas miltu (60 g)

    ¼ glāzes kokosriekstu miltu (30 g)

    1 tējkarote cepamā soda

    1 tējkarote kanēļa

    ½ tējkarotes sāls

    "Mitrās" sastāvdaļas:

    3 olas

    ½ glāzes ābolu mērces (120 g)

    2 ēdamkarotes kļavu sīrupa

    1 ēdamkarote ābolu sidra etiķa

    1½ glāzes rīvētu cukini (200 g)

    Ražošana:

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C

    2. Visas sausās sastāvdaļas pievieno bļodā un samaisa.

    3. Atsevišķā bļodā samaisiet olas, ābolu mērci, kļavu sīrupu un ābolu sidra etiķi un samaisiet. Saspaida rīvētu cukīni masu auduma maisiņā vai virtuves dvielī (lai noņemtu lieko ūdeni). Tad “slapjajām” sastāvdaļām pievieno notecināto cukini maisījumu un samaisa.

    4. Ielejiet “slapjās” sastāvdaļas sausajās un kārtīgi samaisiet. Mīklu lej ietaukotā 22 x 11 cm cepešpannā.

    5. Cep cukini maizi apmēram 50-60 minūtes.

    Iznākums: viens cukini maizes klaips

    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties