Olu salāti (ar karija garšvielām)

    Šos daudzpusīgos olu salātus var pasniegt dažādos veidos: baudiet tos vienkārši kā salātus, pasniedziet kā piedevu (piemēram, ar vistu), smērējiet uz maizes (kā sviestmaizi), sarullējiet tortiljā. ar salātu lapām utt.


    Sastāvdaļas:


    6 olas, istabas temperatūra
    1/3 tase majonēzes (vai vairāk, ja nepieciešams)
    1/2 tase rīvētu burkānu (viens mazs burkāns)
    Daži sasmalcināti pavasara sīpoli
    1 tējkarote karija pulvera
    sāls un pipari (pēc garšas)
    2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu


    Ražošana:


    1. Uzvāra katlu ar ūdeni. Pēc tam samaziniet siltumu līdz minimumam, lai nebūtu burbuļu. Izmantojot caurduri, lēnām un uzmanīgi ievietojiet olas katlā. Vēlreiz palieliniet siltumu un vāriet olas 12-14 minūtes.
    2. Pārvietojiet olas uz dažām minūtēm auksta ūdens "vannā".
    3. Kad olas atdzisušas, nomizo tās.
    4. Sagriež olas vajadzīgā izmēra gabaliņos.
    5. Bļodā liek olas, majonēzi, rīvētus burkānus, sīpolus, karija pulveri, sāli un piparus un samaisa. Pārkaisa ar pētersīļiem. Garšīgi!
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties