Sastāvdaļas:
200 g valriekstu
215 g šokolādes pēc izvēles
1 ēdamkarote kausētas kokosriekstu eļļas (pēc izvēles)
Ražošana:
1. Sadaliet šokolādes tāfelīti mazākos gabaliņos. Ielejiet kokosriekstu eļļu un šokolādi mikroviļņu krāsnī drošā bļodā un izkausējiet (uz lēnas uguns). Varat arī izkausēt šokolādi un kokosriekstu eļļu, izmantojot tvaiku virs katla ar verdošu ūdeni.
2. Izkausētajai šokolādei pievienojiet dažus valriekstus un samaisiet, līdz tie ir vienmērīgi pārklāti.
3. Izmantojiet dakšiņu, lai izņemtu valriekstus no šokolādes bļodas (pa vienam vai nelielās grupās). Ļaujiet šokolādei notecināt no riekstiem.
4. Valriekstus liek uz līdzenas virsmas, kas izklāta ar cepampapīru.
5. Pārkaisa ar jūras sāli vai citiem piedevām pēc izvēles (pēc izvēles) un liek ledusskapī sastingt (30-60 minūtes).
Iznākums: 2 glāzes ar šokolādi pārklātu valriekstu
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties