Sastāvdaļas:
75 ml dārzeņu buljona
130 g saldētu zirņu (atkausētu)
2 saujas svaigu mazuļu spinātu (mazgāti)
1 sauja svaiga bazilika (mazgāta)
1 mazs avokado (noņemts kauliņš)
40 g parmezāna (var aizstāt ar vegānisku parmezānu vai uztura raugu)
25 ml olīveļļas
½ tējkarotes ķiploku pulvera
sāls un pipari
Itālijas makaroni pēc jūsu izvēles (piemēram, spageti, tagliatelle, makaroni, penne)
Ražošana:
1. Uzkarsē lielu ūdens katlu līdz vārīšanās temperatūrai. Pagaršo ar šķipsniņu sāls un vāra makaronus pēc izvēles saskaņā ar iepakojuma instrukcijām (kopējais gatavošanas laiks ir atkarīgs no izvēlētā makaronu veida).
2. Tikmēr visas mērces sastāvdaļas liek jaudīgā blenderī un sablendē līdz viendabīgai masai.
3. Jo jaudīgāks blenderis, jo vienmērīgāka būs mērce.
4. Nogaršo mērci un, ja nepieciešams, pievieno sāli un garšvielas. Ja mērce ir pārāk bieza, pakāpeniski pievienojiet vairāk buljona vai eļļas.
5. Sajauc vārītos makaronus ar sagatavoto zaļo mērci.
6. Rotā ar olīveļļu, parmezānu vai svaigiem garšaugiem un pasniedz. Garšīgi!
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties