Cepeškrāsnī cepti brokoļi

    Sastāvdaļas:


    350 g brokoļu ziediņu
    Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa
    Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
    piparu pārslas (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C; Cepešpannu izklāj ar cepampapīru.
    2. Uz cepešpannas kārtojiet brokoļu ziedus. Apkaisa ar olīveļļu, sāli un pipariem un vienmērīgi izklāj uz cepešpannas.
    3. Cep 15-22 minūtes vai līdz ap malām ir brūnas. Ja vēlaties, pārkaisa ar piparu pārslām un apslaka ar svaigi spiestu citronu sulu.
    4. Izbaudiet grauzdētos brokoļus vienkārši vai pasniedziet ar citiem piedevām. Piemēram, pašās gatavošanas beigās var pievienot rīvētu parmezāna sieru (ļaujiet sieram izkust) un malto ķiploku. Brokoļus var pasniegt arī ar kādu mērci pēc izvēles (piemēram, tahini sezama pastu, pesto u.c.). Brokoļus varat pasniegt arī ar makaroniem vai vārītiem graudiem: kuskusu, kvinoju, rīsiem, aunazirņiem, lēcām vai tofu sieru!
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties