Zemesriekstu sviesta un kļavu sīrupa mērce

    Šī ir divu sastāvdaļu bezcukura "karameļu" mērce!
    Ar šo mērci garšo desertus, saldās uzkodas vai brokastis (vafeles, pankūkas utt.).


    Sastāvdaļas:


    Bieza mērce:
    ¼ glāzes (60 g) gluda dabīgā zemesriekstu sviesta (bez piedevām)
    70 ml tīra kļavu sīrupa
    neliela šķipsniņa sāls (ja gribas sāļu mērci)

    Plānākai mērcei:
    ¼ glāzes (60 g) gluda dabīgā zemesriekstu sviesta
    125 ml tīra kļavu sīrupa
    neliela šķipsniņa sāls (ja gribas sāļu mērci)


    Ražošana:


    1. Mazā bļodiņā sakuļ kopā zemesriekstu sviestu un kļavu sīrupu, līdz mērce iegūst karameļu konsistenci.
    2. Vajadzēs pacietību – jo vairāk maisīsi, jo biezāka kļūs mērce.
    3. Ja vēlaties, lai mērce būtu plānāka, pamazām pievienojiet vairāk kļavu sīrupa. Pievienojiet sāli, ja vēlaties sāļu mērci.
    Iznākums: puse tases mērces
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties