Burito ir meksikāņu tortiljas rullīši.
Izmēģiniet šo vegānu burrito variantu!
Sastāvdaļas:
Pupiņām:
1½ glāzes vārītu melno pupiņu, nokāš un noskalo zem tekoša ūdens
1 ēdamkarote svaigas laima sulas
2 tējkarotes meksikāņu tako garšvielas
1 tējkarote neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
¼ tējkarotes jūras sāls
Pipariem:
2 tējkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
2 sarkanie pipari, izņem serdi un sagriež plānās šķēlēs
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Burrito:
6 lielas miltu tortiljas loksnes
Spinātu vai salātu lapas
Vārīti rīsi
Gvakamole (avokado garšviela)
Sarkanie sīpoli
Svaigas koriandra lapas
Jalapeño pipari, plānās šķēlēs
Tomātu mērce Salsa
Ražošana:
1. Sagatavojiet pupiņas: bļodā sajauciet melnās pupiņas, laima sulu, Taco garšvielas, olīveļļu un sāli. Nolikt malā.
2. Sagatavojiet piparus: lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet olīveļļu. Pievienojiet piparus, šķipsniņu sāls un maltus piparus. Cepiet, laiku pa laikam apmaisot, 8–10 minūtes (vai līdz paprika ir mīksta un vietām brūna). Noņem no uguns un pievieno sāli un piparus (pēc garšas).
3. Sagatavojiet burito: piepildiet tortilju loksnes ar spinātiem, rīsiem, pupiņām, papriku, gvakamolu (avokado garšvielu), sarkanajiem sīpoliem, cilantro un halapeno pipariem. Sarullējiet to. Pasniedz ar salsas mērci.
Iznākums: 6 burrito
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties