Vegānu tortilju rullīši "Burrito"

    Burito ir meksikāņu tortiljas rullīši.
    Izmēģiniet šo vegānu burrito variantu!


    Sastāvdaļas:


    Pupiņām:
    1½ glāzes vārītu melno pupiņu, nokāš un noskalo zem tekoša ūdens
    1 ēdamkarote svaigas laima sulas
    2 tējkarotes meksikāņu tako garšvielas
    1 tējkarote neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    ¼ tējkarotes jūras sāls

    Pipariem:
    2 tējkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    2 sarkanie pipari, izņem serdi un sagriež plānās šķēlēs
    Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari

    Burrito:
    6 lielas miltu tortiljas loksnes
    Spinātu vai salātu lapas
    Vārīti rīsi
    Gvakamole (avokado garšviela)
    Sarkanie sīpoli
    Svaigas koriandra lapas
    Jalapeño pipari, plānās šķēlēs
    Tomātu mērce Salsa


    Ražošana:


    1. Sagatavojiet pupiņas: bļodā sajauciet melnās pupiņas, laima sulu, Taco garšvielas, olīveļļu un sāli. Nolikt malā.
    2. Sagatavojiet piparus: lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet olīveļļu. Pievienojiet piparus, šķipsniņu sāls un maltus piparus. Cepiet, laiku pa laikam apmaisot, 8–10 minūtes (vai līdz paprika ir mīksta un vietām brūna). Noņem no uguns un pievieno sāli un piparus (pēc garšas).
    3. Sagatavojiet burito: piepildiet tortilju loksnes ar spinātiem, rīsiem, pupiņām, papriku, gvakamolu (avokado garšvielu), sarkanajiem sīpoliem, cilantro un halapeno pipariem. Sarullējiet to. Pasniedz ar salsas mērci.
    Iznākums: 6 burrito
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties