Sastāvdaļas:
1 vidēja izmēra ziedkāposti
2 ēdamkarotes sezama eļļas
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1/2 tējkarotes malta ingvera
1/2 maza sīpola, kubiņos
1 liels burkāns, smalki sagriezts
Daži sasmalcināti pavasara sīpoli
1/2 tase saldētu zirņu, atkausētu
2 lielas olas
2 ēdamkarotes TAMARI sojas mērces
Ražošana:
1. Pārgrieziet ziedkāpostu uz pusēm, pēc tam nogrieziet ziedus no kāta. Sasmalciniet ziedus virtuves kombainā (ar rīvēšanas stiprinājumu) līdz rīsu tekstūrai.
2. Pannā uz vidējas uguns sakarsē sezama eļļu. Pievienojiet ķiplokus un ingveru un apcepiet 20 sekundes. Tad iemaisa sīpolus un burkānus un apcep vēl 3 minūtes.
3. Pievienojiet pannā "rīsus" un zirņus. Maisa vēl 2-3 minūtes.
4. Ziedkāpostu “rīsu” vidū izveido iedobi un ieplakā tajā olas; sit tos ar lāpstiņu. Kad olas ir gatavas, visu samaisa.
5. Pievienojiet tamari mērci un lociņus un samaisiet. Nekavējoties pasniedziet. Garšīgi!
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties