Sastāvdaļas:
560 g sasmalcinātas vārītas tītara
1 glāze majonēzes
1 ēdamkarote Dižonas sinepju
½ glāzes sasmalcinātu pekanriekstu
½ glāzes žāvētu nesaldinātu dzērveņu
Daži sasmalcināti pavasara sīpoli
2 selerijas kāti, kubiņos
2 ēdamkarotes smalki sagrieztu pētersīļu
1 ēdamkarote smalki sagrieztu diļļu
1 citrons (izspiest sulu)
sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)
Ražošana:
Lielā bļodā samaisiet sagatavoto malto tītaru, majonēzi, sinepes, pekanriekstus, dzērvenes, lociņus, seleriju, pētersīļus, dilles, citronu sulu, sāli un piparus. Visu labi samaisa. Garšīgi!
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties