Vegānu banānu pankūkas

    Sastāvdaļas:


    1 ēdamkarote maltu linsēklu
    3 ēdamkarotes ūdens
    ½ glāzes banānu biezenī (apmēram 1 liels banāns)
    2 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    1 tējkarote vaniļas
    ¾ tase + 2 ēdamkarotes mandeļu piena (ja nepieciešams, vairāk)
    1½ glāzes pilngraudu kviešu miltu
    ½ glāzes auzu miltu
    2 tējkarotes cepamā pulvera
    ½ tējkarote cepamā soda
    1 tējkarote kanēļa
    ½ tējkarotes muskatrieksta
    ¼ tējkarotes jūras sāls
    Piedevas: kļavu sīrups, banānu šķēles, pekanrieksti


    Ražošana:


    1. Lielā bļodā sajauciet linsēklas, ūdeni un banānu. Sasmalcina un labi samaisa. Ļaujiet maisījumam nostāvēties 5 minūtes, lai tas sabiezē.
    2. Pievieno olīveļļu, vaniļu un mandeļu pienu un sakuļ. Pievienojiet miltus un vienmērīgi apkaisa ar cepamo pulveri, cepamo sodu, kanēli, muskatriekstu un sāli. Sajauc visas sastāvdaļas. Mīklai jābūt nedaudz biezai. Tomēr, ja tas ir pārāk biezs, lai karoti, tad iemaisa vēl 1 ēdamkaroti mandeļu piena.
    3. Uzkarsē pannu uz vidējas uguns; ieziež ar nedaudz olīveļļas. Ielejiet daļu mīklas pannā. Pagatavojiet pankūkas, līdz parādās burbuļi (apmēram 90 sekundes), pēc tam apgrieziet un cepiet vēl 90 sekundes (vai līdz pankūkas ir zeltaini brūnas). Ja nepieciešams, samaziniet siltumu, jo panna saglabā siltumu pēc katras pankūku partijas.
    4. Mēs iesakām pasniegt pankūkas ar kļavu sīrupu, sagrieztiem banāniem un pekanriekstiem. Garšīgi!
    Iznākums: 8 pankūkas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties