Brūno, zaļo un sarkano lēcu zupa

    Sastāvdaļas:


    3 ēdamkarotes olīveļļas
    1 mazs sīpols, sasmalcināts
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1 selerijas kāts, sagriezts kubiņos
    1 burkāns, nomizots un sagriezts kubiņos
    1/2 sarkanās paprikas, sagrieztas kubiņos
    1 tējkarote kurkuma
    1/2 tējkarotes ķimenes
    1 glāze brūnās lēcas
    1/2 tase zaļās lēcas
    1/2 tase sarkanās lēcas (nesadalītas)
    6-8 glāzes buljona vai ūdens
    Sāls un pipari


    Ražošana:


    1. Katlā sakarsē olīveļļu, pievieno sīpolu un apcep caurspīdīgu.
    2. Pievienojiet ķiplokus un apcepiet, līdz tas kļūst smaržīgs.
    3. Pievienojiet burkānus un seleriju un vāriet, līdz tie sāk mīkstināt.
    4. Pievienojiet kurkumu, ķimenes, sāli, piparus un samaisiet.
    5. Pievienojiet visas lēcas un samaisiet.
    6. Pielej buljonu un uzvāra.
    7. Samaziniet siltumu un vāriet uz lēnas uguns, līdz lēcas ir pilnībā gatavas (apmēram 30 minūtes). Ja nepieciešams, pievienojiet vairāk buljona vai ūdens.
    8. Nogaršojiet un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un garšvielas.
    9. Pasniedziet karstu.
    10. Ieteicamās piedevas: Indijas riekstu krēms vai sasmalcināti pētersīļi. Garšīgi!
    Recepte: oliveoilandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties