Tradicionālos rīsus vari aizstāt ar šiem "rīsiem" un pasniegt kā piedevu pie dažādiem ēdieniem!
Sastāvdaļas:
1 vidēja izmēra ziedkāposti
Piederumi:
1 tējkarote neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
½ glāzes sasmalcinātu pavasara sīpolu
½ laima (spiesta sula)
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Ražošana:
1. Pārliecinieties, vai ziedkāposti ir pilnībā izžuvuši. Sagrieziet to lielos gabalos. Noņemiet lapas no kāta. Ziedkāpostu gabaliņus liek virtuves kombainā un pulsē, līdz veidojas rīsiem līdzīga tekstūra.
2. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsē 1 tējkaroti olīveļļas. Pievienojiet lociņus un ziedkāpostu "rīsus" un vāriet, līdz tie ir uzkarsēti (apmēram 3-5 minūtes). Apkaisiet ar sāli, pipariem un laima sulu (lai noņemtu ziedkāpostu rūgtumu).
Recepte: www.loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties