Pupiņu sautējums ar halumi sieru

    Sastāvdaļas:


    3 ēdamkarotes olīveļļas
    1 sīpols, smalki sagriezts
    1 sarkanā paprika, plānās šķēlītēs
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    3 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu PESTO mērces
    1 tējkarote malta koriandra
    400 g skārdenes pupiņu pēc izvēles, ieliek caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
    400 g kārbas sasmalcinātu tomātu
    100 g halloumi siera, sagriezts
    svaigs koriandrs, smalki sagriezts
    Mēs iesakām pasniegt ar ķiploku maizi.


    Ražošana:


    1. Pannā uz vidējas uguns sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas. Pievienojiet sīpolus, papriku, šķipsniņu sāls un sautējiet 10 minūtes vai līdz mīksti. Pēc tam pievienojiet ķiplokus, pesto mērci un malto koriandru un sautējiet 1 minūti. Pievieno pupiņas, tomātus un nedaudz ūdens, tad uzvāra un vāra bez vāka 10 minūtes.
    2. Atlikušo eļļu ielej atsevišķā pannā (uz vidējas uguns). Cepiet halloumi sieru 2 minūtes no katras puses (līdz zeltaini brūnai).
    3. Nogaršojiet pupiņu sautējumu un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un garšvielas. Sautējumu lej dziļās bļodiņās, pārkaisa ar halloumi sieru un pārkaisa ar sasmalcinātu koriandru. Mēs iesakām pasniegt ar ķiploku maizi. Garšīgi!
    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: bbcgoodfood.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties