Sastāvdaļas:
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols, smalki sagriezts
1 sarkanā paprika, plānās šķēlītēs
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
3 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu PESTO mērces
1 tējkarote malta koriandra
400 g skārdenes pupiņu pēc izvēles, ieliek caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
400 g kārbas sasmalcinātu tomātu
100 g halloumi siera, sagriezts
svaigs koriandrs, smalki sagriezts
Mēs iesakām pasniegt ar ķiploku maizi.
Ražošana:
1. Pannā uz vidējas uguns sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas. Pievienojiet sīpolus, papriku, šķipsniņu sāls un sautējiet 10 minūtes vai līdz mīksti. Pēc tam pievienojiet ķiplokus, pesto mērci un malto koriandru un sautējiet 1 minūti. Pievieno pupiņas, tomātus un nedaudz ūdens, tad uzvāra un vāra bez vāka 10 minūtes.
2. Atlikušo eļļu ielej atsevišķā pannā (uz vidējas uguns). Cepiet halloumi sieru 2 minūtes no katras puses (līdz zeltaini brūnai).
3. Nogaršojiet pupiņu sautējumu un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un garšvielas. Sautējumu lej dziļās bļodiņās, pārkaisa ar halloumi sieru un pārkaisa ar sasmalcinātu koriandru. Mēs iesakām pasniegt ar ķiploku maizi. Garšīgi!
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: bbcgoodfood.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties