Orkaitē ceptas sviesta pupeles

    Sastāvdaļas:


    400 g skārdenes sviesta pupiņu, ieliek caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
    ½ ēdamkarotes eļļas
    ½ tējkarotes sāls un pipari katrai
    ½ tējkarotes ķiploku pulvera (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
    2. Nomazgātās pupiņas samīca ar tīru virtuves lupatiņu vai papīra dvieli, lai notīrītu lieko mitrumu. Pēc tam izklājiet pupiņas uz cepešpannas.
    3. Apslaka ar eļļu, pārkaisa ar sāli, melnajiem pipariem un ķiploku pulveri (ja lieto).
    4. Ar karoti vai pirkstiem ierīvējiet pupiņas ar eļļu un garšvielām, pēc tam vienmērīgi izklājiet tās uz cepešpannas.
    5. Liek cepeškrāsnī uz 20-25 minūtēm, līdz miziņas kļūst kraukšķīgas un brūnas. Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist. Garšīgi!
    Recepte: forkfulofplants.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties