Kreveču salāti

    Sastāvdaļas:


    900 g garneļu, bez čaumalas
    2 ēdamkarotes smalki sagrieztu sarkano sīpolu
    1 selerijas kāts, smalki sagriezts

    Salātu mērcei:
    200 g majonēzes
    1 ēdamkarote citrona mizas
    3 ēdamkarotes citronu sulas
    2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu diļļu
    1 ēdamkarote Dižonas sinepju
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    ¼ tējkarotes sāls
    šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
    Mēs iesakām pasniegt ar salātu lapām


    Ražošana:


    1. Pagatavo salātu mērci: sajauc majonēzi, citrona sulu un miziņu, dilles, sinepes, ķiplokus, sāli un piparus. Nolikt malā.
    2. Vāra garneles: uzvāra katlā ūdeni; pievienojiet garneles un vāriet 2-3 minūtes, līdz tās ir pilnībā gatavas un rozā.
    3. Pa to laiku pagatavo ledusūdens "vannu"; pārnes garneles uz to; turiet 3 minūtes; nokāš ar rievkaroti.
    4. Bļodā sajauc atdzesētās garneles, sarkano sīpolu, seleriju un mērci. Mēs iesakām pasniegt ar salātu lapām. Garšīgi!
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties