Sastāvdaļas:
900 g garneļu, bez čaumalas
2 ēdamkarotes smalki sagrieztu sarkano sīpolu
1 selerijas kāts, smalki sagriezts
Salātu mērcei:
200 g majonēzes
1 ēdamkarote citrona mizas
3 ēdamkarotes citronu sulas
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu diļļu
1 ēdamkarote Dižonas sinepju
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
¼ tējkarotes sāls
šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
Mēs iesakām pasniegt ar salātu lapām
Ražošana:
1. Pagatavo salātu mērci: sajauc majonēzi, citrona sulu un miziņu, dilles, sinepes, ķiplokus, sāli un piparus. Nolikt malā.
2. Vāra garneles: uzvāra katlā ūdeni; pievienojiet garneles un vāriet 2-3 minūtes, līdz tās ir pilnībā gatavas un rozā.
3. Pa to laiku pagatavo ledusūdens "vannu"; pārnes garneles uz to; turiet 3 minūtes; nokāš ar rievkaroti.
4. Bļodā sajauc atdzesētās garneles, sarkano sīpolu, seleriju un mērci. Mēs iesakām pasniegt ar salātu lapām. Garšīgi!
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties