Sastāvdaļas:
2 glāzes velmētu auzu
¼ glāzes sviesta, izkausēta un nedaudz atdzesēta
1 glāze piena
2 lielas olas
2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
2 karotes cukura
2 tējkarotes cepamā pulvera
½ tējkarotes smalkas jūras sāls
Ražošana:
1. Ievietojiet auzu pārslas ātrgaitas blenderī vai virtuves kombainā. Sasmalcina smalkos auzu miltos.
2. Lielā bļodā sajauc pienu, olas, kausētu sviestu un vaniļas ekstraktu.
3. Pievieno auzu miltus, cepamo pulveri, jūras sāli, cukuru un sakuļ ar "slapjām" sastāvdaļām. Ļaujiet maisījumam nostāvēties 10 minūtes (lai auzu pārslas absorbētu šķidrumu). Pēc 10 minūtēm masai vajadzētu smuki sabiezēt.
4. Uzkarsē vafeļu dzelzi; nosmērē ar sviestu vai apsmidzina ar cepamo eļļu. Pievienojiet mīklu, cepiet un pasniedziet vafeles ar iecienītākajiem piedevām. Garšīgi!
Iznākums: 6 vafeles
Recepte: heynutritionlady.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties