Ar kvinoju, sieru un melnajām pupiņām pildīti saldie kartupeļi

    Sastāvdaļas:


    6 mazi saldie kartupeļi
    ⅓ glāze kvinoja
    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
    1 mazs sīpols, sagriezts kubiņos
    1 mazs sarkanais paprika, sagriezts kubiņos
    1 halapeno, bez kauliņiem un smalki sagriezta
    ½ tējkarotes sāls
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    2 tējkarotes maltu aso piparu
    1½ tējkarotes maltas kūpinātas paprikas
    ½ tējkarotes maltas ķimenes
    1 bundža melno pupiņu, ieliek caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
    ½ glāze beztauku vienkārša grieķu jogurta
    2 ēdamkarotes svaigi spiestas laima sulas
    1 glāze sasmalcināta Čedaras siera

    Mēs iesakām pasniegt ar: pikantu tomātu salsu, kubiņos sagrieztu avokado (vai gvakamolu), zema tauku satura grieķu jogurtu (vai skābo krējumu), svaigu kinzu.

    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepamo paplāti izklāj ar foliju. Nomizojiet un noteciniet saldos kartupeļus; iedur ar dakšiņu. Liek uz sagatavotās cepešpannas un cep 45-60 minūtes, atkarībā no kartupeļu lieluma. Izņem no krāsns un ļauj kartupeļiem atdzist. Atstājiet cepeškrāsni ieslēgtu.
    2. Tikmēr pagatavojiet kvinoja (saskaņā ar iepakojuma norādījumiem). Nolikt malā.
    3. Sagatavo pildījumu: lielā, dziļā, nepiedegošā pannā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu. Pievienojiet sīpolu, papriku, halapeno un sāli. Vāra, līdz dārzeņi ir mīksti un sīpols sāk brūnēt, apmēram 8 minūtes. Pievienojiet ķiplokus, čili pulveri, maltu kūpinātu papriku un ķimenes. Samaisiet, lai dārzeņus pārklātu ar garšvielām, pēc tam vāriet, līdz garšvielas kļūst smaržīgas (apmēram 30 sekundes). Iemaisa melnās pupiņas un kvinoja. Noņem no uguns. Samaisiet grieķu jogurtu, laima sulu un 1/2 tase siera. Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas.
    4. Kad izceptie saldie kartupeļi ir pietiekami atdzisuši, kartupeļu augšdaļā izveido iegriezumu. Kartupeļus sadursta ar dakšiņu un atstāj vietu pildījumam. Katra saldā kartupeļa iekšpusē liek sagatavoto pildījumu. Virsū pārkaisa atlikušo sieru, pēc tam ielieciet saldos kartupeļus cepeškrāsnī. Cep, līdz pildījums ir izkarsis un siers izkusis (apmēram 5 minūtes). Pasniedziet ar piedevām pēc jūsu izvēles. Garšīgi!
    Iznākums: 6 pildīti saldie kartupeļi
    Recepte: wellplated.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties