Pildītas „Taco“ cukīnijas

    Šīs ir meksikāņu virtuves iedvesmotas cukini laivas.


    Sastāvdaļas:


    4 lieli cukini
    450 g maltas liellopa gaļas
    1 tējkarote maltu aso piparu
    1 tējkarote maltas ķimenes
    1 tējkarote ķiploku pulvera
    0,5 tējkarotes maltu saldo piparu
    0,5 tējkarotes oregano
    0,5 tējkarotes galda akmens sāls
    0,25 tējkarotes svaigi maltu melno piparu
    ieteicamās piedevas: skābs krējums, sasmalcinātas sīpolu lapas, sasmalcināti tomāti, avokado (sagriezti plānās šķēlēs), svaigs koriandrs, laima sula


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Sildiet arī lielu pannu uz vidējas uguns; pievieno maltu liellopu gaļu; sadaliet to ar lāpstiņu. Pievienojiet garšvielas, samaisiet un vāriet 7-10 minūtes.
    2. Tikmēr cukini pārgriež gareniski uz pusēm un ar karoti izliek iekšpusi.
    3. Cukini liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, un iekšpusi piepilda ar maltu liellopa gaļu. Cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes (vai līdz virsa ir brūna un kabači ir nedaudz mīksti).
    4. Izņem pildītos cukīni no cepeškrāsns un pārkaisa ar saldo krējumu, pārkaisa ar sakapātiem tomātiem, sasmalcinātām sīpolu lapiņām, dažām avokado šķēlītēm un nedaudz svaiga koriandra; izspiediet laima sulu. Garšīgi!
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties