Burkānu un ingvera zupa

    Sastāvdaļas:


    2 ēdamkarotes avokado vai olīveļļas
    1 sīpols, sasmalcināts
    3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    3 ēdamkarotes ingvera, sasmalcināta
    1 kg burkānu, nomizotu un sagrieztu
    4 glāzes dārzeņu buljona
    1 lauru lapa
    1 tējkarote kanēļa
    1 tējkarote sāls
    Pēc izvēles piedevas: kokosriekstu krēms, šalotes (aka šalotes) grauzdēti priežu rieksti, cilantro


    Ražošana:


    1. Lielā katlā uz vidēji augstas uguns sakarsē eļļu. Pievienojiet sīpolus un apcepiet 1-2 minūtes (vai līdz sīpols ir caurspīdīgs).
    2. Pievienojiet ingveru un ķiplokus. Maisiet vēl minūti.
    3. Pievienojiet sasmalcinātus burkānus un samaisiet. Vāra 10 minūtes, bieži maisot.
    4. Pievieno buljonu, lauru lapu, kanēli un sāli. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam pārklāj katlu un samazina uguni līdz minimumam. Vāra 20-30 minūtes (vai līdz burkāni ir pilnīgi mīksti).
    5. Izslēdziet uguni un izņemiet lauru lapu. Zupu sasmalcina ar blenderi (blenderi) līdz biezai viendabīgai masai.
    6. Sagatavoto zupu lej bļodiņās. Mēs iesakām to garšot ar kokosriekstu krēmu, kraukšķīgiem šalotes sīpoliem, priežu riekstiem un koriandru. Garšīgi!
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties