Cukini zupa

    Sastāvdaļas:


    2 ēdamkarotes olīveļļas
    1 mazs sīpols, smalki sagriezts
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    4 vidēja izmēra cukini (nogriež galus; pārgriež cukīni gareniski uz pusēm un sakapā)
    3 glāzes dārzeņu vai vistas buljona (vai vairāk, ja vēlaties plānāku zupas konsistenci)
    ¼ glāzes Indijas riekstu
    1 tējkarote galda akmens sāls
    ¼ tējkarotes maltu melno piparu
    2 ēdamkarotes svaigas citronu sulas
    2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu garšaugu (piemēram, dilles, baziliks vai pētersīļi)


    Ražošana:


    1. Lielā katlā uz vidēji lielas uguns sakarsē eļļu. Pievienojiet sīpolu un apcepiet 4-5 minūtes, līdz tas ir mīksts. Pievieno ķiplokus un maisa vēl minūti.
    2. Pievieno cukini, buljonu, Indijas riekstus, sāli, piparus un uzvāra. Samaziniet uguni līdz minimumam, uzlieciet vāku un vāriet uz lēnas uguns apmēram 15-20 minūtes vai līdz cukini ir mīksti.
    3. Zupai pievieno zaļumus un citrona sulu. Izmantojiet blenderi, lai zupu saputotu līdz gludai.
    4. Sagatavoto zupu lej bļodiņās un dekorē ar olīveļļas un svaigu garšaugu lāsīti.
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties