Šī ir vienkārša sviestmaize ar meksikāņu avokado garšu.
Sastāvdaļas:
Gvakamoles "bāze":
2 avokado
2 ēdamkarotes sojas jogurta vai parastā grieķu jogurta
1 tējkarote citrona sulas
¼ tējkarotes ķiploku pulvera
šķipsniņa sāls
Izvēles ekstras gvakamolei:
½ maza sarkanā sīpola, sasmalcināta
5 ķiršu tomāti, sagriezti
sauja svaiga koriandra, sasmalcināta
Sviestmaizes sastāvdaļas:
8 sviestmaižu maizes šķēles
gurķus, salātus vai citus piedevas pēc izvēles
Ražošana:
1. Pārgrieziet avokado uz pusēm un izņemiet kauliņu. Ar karoti izvelciet avokado mīksto daļu.
2. Mazā bļodiņā ievietojiet avokado mīkstumu, jogurtu, citronu sulu, ķiploku pulveri un sāli.
3. Sasmalcina ar dakšiņu līdz vēlamajai konsistencei.
4. Nogaršojiet un pārbaudiet, vai nav sāls.
5. Pielāgojiet gvakamolu savai gaumei, pievienojot papildu sastāvdaļas, piemēram, sasmalcinātus tomātus, sasmalcinātu sarkano sīpolu, cilantro (pēc izvēles).
6. Apgrauzdē maizes šķēli (pēc izvēles).
7. Uz katras maizes šķēles bagātīgi izklājiet gvakamolu.
8. Ja vēlaties, pievienojiet papildu sviestmaižu piedevas, piemēram, gurķus, salātus, humusu, sieru, olu, olīveļļu, piparus utt. Garšīgi!
Iznākums: 4 sviestmaizes
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties