Sendvičs ar gvakamoli

    Šī ir vienkārša sviestmaize ar meksikāņu avokado garšu.

    Sastāvdaļas:

    Gvakamoles "bāze":

    2 avokado

    2 ēdamkarotes sojas jogurta vai parastā grieķu jogurta

    1 tējkarote citrona sulas

    ¼ tējkarotes ķiploku pulvera

    šķipsniņa sāls

    Izvēles ekstras gvakamolei:

    ½ maza sarkanā sīpola, sasmalcināta

    5 ķiršu tomāti, sagriezti

    sauja svaiga koriandra, sasmalcināta

    Sviestmaizes sastāvdaļas:

    8 sviestmaižu maizes šķēles

    gurķus, salātus vai citus piedevas pēc izvēles

    Ražošana:

    1. Pārgrieziet avokado uz pusēm un izņemiet kauliņu. Ar karoti izvelciet avokado mīksto daļu.

    2. Mazā bļodiņā ievietojiet avokado mīkstumu, jogurtu, citronu sulu, ķiploku pulveri un sāli.

    3. Sasmalcina ar dakšiņu līdz vēlamajai konsistencei.

    4. Nogaršojiet un pārbaudiet, vai nav sāls.

    5. Pielāgojiet gvakamolu savai gaumei, pievienojot papildu sastāvdaļas, piemēram, sasmalcinātus tomātus, sasmalcinātu sarkano sīpolu, cilantro (pēc izvēles).

    6. Apgrauzdē maizes šķēli (pēc izvēles).

    7. Uz katras maizes šķēles bagātīgi izklājiet gvakamolu.

    8. Ja vēlaties, pievienojiet papildu sviestmaižu piedevas, piemēram, gurķus, salātus, humusu, sieru, olu, olīveļļu, piparus utt. Garšīgi!

    Iznākums: 4 sviestmaizes

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties