Cepts fetas siers Vidusjūras stilā

    Sastāvdaļas:


    200 g fetas siera bloks
    130 g olīvu bez kauliņiem, nokāš un pārgriež uz pusēm
    55 g saulē kaltētu tomātu, nosusināti un rupji sagriezti
    1/3 tase neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1/2 tējkarotes žāvēta oregano
    1/2 tējkarotes žāvēta timiāna
    1/2 tējkarotes žāvēta bazilika
    šķipsniņa sarkano piparu pārslu
    galda akmens sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)
    rupji sakapātu svaigu pētersīļu (dekorēšanai)


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ievietojiet fetas sieru nelielā cepšanas traukā.
    2. Vidējā bļodā sajauciet olīvas, saulē kaltētus tomātus, eļļu, ķiplokus, oregano, timiānu, baziliku, sarkano piparu pārslas, sāli un piparus. Sajauciet to.
    3. Sagatavoto maisījumu pārlej fetas sieram; olīvas un saulē kaltētus tomātus nedaudz piespiediet uz siera pusi.
    4. Cep 20-25 minūtes, līdz feta ir mīksta. Mēs iesakām dekorēt ar svaigiem pētersīļiem un pasniegt ar crostini maizes šķēlītēm vai sagrieztu gurķi.
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties