Sastāvdaļas:
450 g burkāni, nomizoti
sasmalcinātus pētersīļus, sīpolu lapas vai koriandru
Mērcei:
3 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
2 ēdamkarotes citronu sulas
2 tējkarotes medus
1 tējkarote Dižonas sinepju
0,5 tējkarotes galda akmens sāls
0,25 tējkarotes maltas ķimenes
0,25 tējkarotes svaigi maltu melno piparu
Ražošana:
1. Izmantojot nazi vai dārzeņu mizotāju, sagrieziet burkānus plānās sloksnēs un ievietojiet tos lielā bļodā.
2. Pagatavo mērci: citā bļodā sajauc eļļu, citrona sulu, sinepes, medu, sāli un piparus.
3. Lielā bļodā ar burkāniem pievienojiet sasmalcinātus zaļumus, pēc tam pievienojiet mērci. Kārtīgi samaisa.
4. Pasniedz - var papildus pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem. Garšīgi!
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties