Franču burkānu salāti

    Sastāvdaļas:


    450 g burkāni, nomizoti
    sasmalcinātus pētersīļus, sīpolu lapas vai koriandru

    Mērcei:
    3 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    2 ēdamkarotes citronu sulas
    2 tējkarotes medus
    1 tējkarote Dižonas sinepju
    0,5 tējkarotes galda akmens sāls
    0,25 tējkarotes maltas ķimenes
    0,25 tējkarotes svaigi maltu melno piparu


    Ražošana:


    1. Izmantojot nazi vai dārzeņu mizotāju, sagrieziet burkānus plānās sloksnēs un ievietojiet tos lielā bļodā.
    2. Pagatavo mērci: citā bļodā sajauc eļļu, citrona sulu, sinepes, medu, sāli un piparus.
    3. Lielā bļodā ar burkāniem pievienojiet sasmalcinātus zaļumus, pēc tam pievienojiet mērci. Kārtīgi samaisa.
    4. Pasniedz - var papildus pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem. Garšīgi!
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties