Sastāvdaļas:
2 bundžas tunča
56 g majonēzes (¼ glāzes)
1 selerijas kāts, sagriezts kubiņos
2 ēdamkarotes kubiņos sagrieztu sarkano sīpolu
1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu un citu garšaugu
1/2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
košera sāls un malti melnie pipari (pēc garšas)
Ražošana:
1. Izlejiet šķidrumu no tunča kārbām. Pēc tam bļodā pievienojiet tunci, majonēzi, kubiņos sagrieztu seleriju, sarkanos sīpolus, zaļumus, sinepes, sāli un melnos piparus.
2. Visas sastāvdaļas labi samaisa.
3. Šos salātus vari pasniegt vienkārši bļodā, ietītu salātu lapās (tunča salātu rullītis) vai ar maizi (sviestmaize). Garšīgi!
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties