Šis ir ātri un vienkārši pagatavojams ābolu deserts!
Sastāvdaļas:
30 g šokolādes pēc izvēles
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
12 ābolu šķēles
Smidzinātājus un citus piedevas pēc jūsu izvēles
Ražošana:
1. Ābolus rūpīgi nomazgā un nosusina; tad sagriež apļos (apmēram 1-2 cm biezumā); noņemiet sēklas.
2. Katra ābolu apļa iekšpusē uzmanīgi ieduriet koka irbulīti (tikai nelauziet ābolu šķēles).
3. Šokolādi salauž vai sagriež mazos gabaliņos. Pēc tam ievietojiet mikroviļņu krāsnī drošā traukā ar kokosriekstu eļļu. Karsē ar 30 sekunžu intervālu, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi.
4. Katru ābola šķēli pa vienam iemērciet izkausētajā šokolādē. Ar karoti pilnībā pārklāj gabaliņus ar šokolādi. Ļaujiet liekajai šokolādei pilēt atpakaļ bļodā, pēc tam pārlieciet gabaliņus uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
5. Pievienojiet savus iecienītākos smidzinātājus un citus piedevas. Pēc tam cepešpannu liek ledusskapī uz apmēram 30 minūtēm (vai līdz šokolāde sacietē).
Iznākums: 12 ābolu gabaliņi
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties