Šos rīsus varat apvienot ar dažādiem ēdieniem, sākot no Indijas vai Taizemes karija līdz meksikāņu burrito!
Sastāvdaļas:
1 glāze balto garengraudu JASMINE rīsu
3/4 tase labi samaisīta pilna tauku satura kokosriekstu piena
3/4 tase ūdens
1/4 tējkarotes smalkas jūras sāls
sasmalcinātas sīpolu lapas
Ražošana:
1. Ievietojiet rīsus, kokosriekstu pienu, ūdeni un sāli katliņā (uz vidēji augstas uguns).
2. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra vienu minūti. Pēc tam vienu reizi apmaisa, samazina uguni, pārklāj katlu ar vāku un vāra 15 minūtes.
3. Nenoņemiet vāku; izslēdziet uguni un ļaujiet rīsiem nostāvēties 10 minūtes.
4. Noņemiet vāku un ar dakšiņu saputojiet rīsus. Pasniedz ar sasmalcinātām sīpolu lapām. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: inspiredtaste.net
30 minūtes.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties