Sastāvdaļas:
3 lielas olas
½ maza iepakojuma bazilika lapu
6 Kalamata olīvas bez kauliņiem
1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
1 tējkarote ābolu sidra etiķa
Ražošana:
1. Vāra olas 8 minūtes, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī. Nomizo un pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus.
2. Mazā bļodā samaisiet baziliku, olīvas, eļļu, etiķi un maltos piparus. Sasmalciniet ar rokas blenderi biezenī, pēc tam ielieciet dzeltenumus bļodā un rupji samaisiet biezenī. Iegūto masu ar karoti liek "izmērītajām" olām. Uzglabāt ledusskapī. Garšīgi!
Iznākums: 3 pildītas olas
Recepte: bbcgoodfood.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties