Olu, bazilika un olīvu uzkoda

    Sastāvdaļas:
    3 lielas olas
    ½ maza iepakojuma bazilika lapu
    6 Kalamata olīvas bez kauliņiem
    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
    1 tējkarote ābolu sidra etiķa


    Ražošana:


    1. Vāra olas 8 minūtes, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī. Nomizo un pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus.
    2. Mazā bļodā samaisiet baziliku, olīvas, eļļu, etiķi un maltos piparus. Sasmalciniet ar rokas blenderi biezenī, pēc tam ielieciet dzeltenumus bļodā un rupji samaisiet biezenī. Iegūto masu ar karoti liek "izmērītajām" olām. Uzglabāt ledusskapī. Garšīgi!
    Iznākums: 3 pildītas olas
    Recepte: bbcgoodfood.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties