Vegānu zemesriekstu sviesta cepumi (bez glutēna)

    Šiem cepumiem nepieciešamas tikai trīs sastāvdaļas!

    Sastāvdaļas:

    120 g zemesriekstu sviesta

    155 g kļavu sīrupa

    145 g mandeļu miltu (smalki samaltas mandeles)

    Ražošana:

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un izklāj cepešpannu ar cepampapīru.

    2. Lielā bļodā ar lāpstiņu labi samaisa zemesriekstu sviestu un kļavu sīrupu. Tad pievienojiet mandeļu miltus un vēlreiz samaisiet, līdz iegūstat mīkstu mīklu.

    3. Pārvietojiet cepumu mīklu saldētavā (15 minūtes).

    4. Veidojot cepumus, ar karoti iegremdē mīklu (mīkla joprojām būs diezgan mīksta) un liek uz cepešpannas (16 cepumi).

    5. Ar nedaudz mitru dakšiņu saplaciniet bumbiņas un uzspiediet uz to virsmas krusta rakstu (kā redzams fotoattēlā).

    6. Cep apmēram 12 minūtes. Pēc tam pannu izņem no krāsns. Atstājiet cepumus uz karstās cepešpannas 15 minūtes ("cepšanas" process turpināsies).

    7. Pēc tam pārliek cepumus uz dzesēšanas plaukta un ļauj pilnībā atdzist pirms pasniegšanas. Apkaisa ar jūras sāli (pēc izvēles). Garšīgi!

    Iznākums: 16 cepumi

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties