Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote olīveļļas
1 sīpols, smalki sagriezts
3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
500 g ķirbja, sagriezta kumosa lieluma gabaliņos
150 g burkānu, sagriež biezās šķēlēs
1 tējkarote karija pulvera
½ tējkarotes maltas ķimenes
460 - 690 ml dārzeņu buljona
80 ml kokosriekstu piena
sāls un melnie pipari
Ražošana:
1. Lielā katlā uz vidējas uguns uzkarsē nedaudz eļļas.
2. Pievieno sīpolu un ķiploku. Cep, līdz sīpols kļūst mīksts un caurspīdīgs.
3. Pievienojiet ķirbi, burkānus un garšvielas (kariju, ķimenes, sāli, piparus).
4. PADOMS (ja jums patīk tikai maiga karija garša): kariju un ķimenes pulveri nepievienojiet tagad, bet tajā laikā, kad maļat zupu ar blenderi.
5. Ielejiet dārzeņu buljonu: sāciet ar 2 tasītēm un vēlāk pievienojiet vairāk (ja jums patīk plānāka zupa).
6. Vāra. Pēc tam samaziniet siltumu un vāriet uz vāka 20 minūtes vai līdz ķirbis un burkāni ir mīksti.
7. Ļauj zupai nedaudz atdzist. Pēc tam izmantojiet blenderi, lai sablenderētu līdz gludai.
8. Nogaršojiet un, ja nepieciešams, pagariniet ar garšvielām. Pasniedz ar krējumu, kokosriekstu pienu vai jogurtu, svaigiem garšaugiem (piemēram, pētersīļiem vai cilantro) un citiem piedevām pēc izvēles.
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties