Marokāņu baltās pupiņas sautējums

    Šis ir veģetārs marokāņu sautējums, kura pagatavošana prasīs 30 minūtes.


    Sastāvdaļas:


    2 ēdamkarotes olīveļļas
    1 sīpols, smalki sagriezts
    3 ķiploka daiviņas, smalki sagrieztas
    4 nogatavojušies tomāti, sasmalcināti
    1 tējkarote maltas ķimenes
    1 tējkarote malti saldie pipari
    ½ tējkarotes kūpinātas paprikas (pēc izvēles)
    ⅓ tējkarote kurkuma
    1 ēdamkarote tomātu pastas
    šķipsniņa sāls un melnie pipari
    1 bundža konservētu balto pupiņu (vislabākās ir Cannellini, Navy, Great Northern pupiņas)
    230 ml dārzeņu buljona


    Ražošana:


    1. Lielā katlā vai pannā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu.
    2. Pievieno sīpolu un ķiploku. Cepiet, nepārtraukti maisot, līdz sīpols kļūst caurspīdīgs.
    3. Pievienojiet svaigus tomātus un vāriet uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes vai līdz tomāti ir mīksti.
    4. Pievienojiet garšvielas (paprika, kūpināta paprika, ķimenes, kurkuma, sāls, melnie pipari) un pagatavojiet vēl minūti, līdz garšvielas atbrīvo savu aromātu.
    5. Kad tomāti mīksti, pievieno dārzeņu buljonu, tomātu pastu un nosusinātās konservētās pupiņas.
    6. Vāra vēl 5-10 minūtes, līdz viss sāk sabiezēt. Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas.
    7. Pārkaisa ar svaigiem zaļumiem (koriandrs, pētersīļi). Mēs iesakām pasniegt ar pitas vai naan maizi.


    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties