Šo garšīgo salātu pagatavošana aizņem tikai 10 minūtes!
Sastāvdaļas:
Salātiem:
65 g kuskusa
80 ml dārzeņu buljona
1 sarkanā paprika
½ gurķis
1 sīpola vēstule
⅓ sarkanais sīpols
1 bundža (400g) aunazirņu
sauja melno olīvu
Mērcei:
1 svaiga citrona sula
4 ēdamkarotes olīveļļas
1 ēdamkarote kļavu sīrupa
1 tējkarote Dižonas sinepju
1 tējkarote itāļu garšaugu garšvielu maisījuma
sāls (pēc garšas)
Ražošana:
1. Katlā ielej dārzeņu buljonu un uzvāra. Ielejiet kuskusu, labi samaisiet un nolieciet malā.
2. Visas mērces sastāvdaļas liek burkā ar vāku. Cieši aizveriet vāku un labi sakratiet vai samaisiet ar putojamo slotiņu.
3. Dārzeņus labi nomazgā. Pēc tam sagrieziet piparus un gurķi kumosa lieluma gabaliņos (izņemiet sēklas).
4. Smalki sagrieziet sīpola lapu, sarkano sīpolu un melnās olīvas.
5. Ievietojiet visas sastāvdaļas lielā salātu bļodā. Pievienojiet mērci un nekavējoties pasniedziet. Garšīgi!
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties