Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols, sasmalcināts
3 ķiploka daiviņas, smalki sagrieztas
1 tējkarote malta ingvera
1 tējkarote karija garšvielu maisījuma
½ tējkarotes maltas ķimenes
½ tējkarotes maltas kurkumas
½ tējkarotes malta koriandra
½ tējkarotes kanēļa
1 bundža tomātu biezeni (400 g)
2 kārbas sviesta pupiņu (katra 400 g), ievieto caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
175 ml dārzeņu buljona
sāls pēc garšas
140 ml pilna tauku satura kokosriekstu piena
Ražošana:
1. Pannā uz vidējas uguns sakarsē nedaudz eļļas.
2. Pievienojiet sīpolu, ķiploku un maltu ingveru un apcepiet, līdz sīpols kļūst caurspīdīgs.
3. Pievienojiet citas garšvielas un pagatavojiet vēl 30 sekundes.
4. Pievieno konservētos tomātus un vāra uz lēnas uguns (bez vāka) uz vidēji zemas uguns, līdz no tomātiem iztvaiko ūdens un tie pārvēršas biezā masā (tas prasīs apmēram 5-8 minūtes). Ik pa laikam apmaisa.
5. Pievienojiet sviesta pupiņas, dārzeņu buljonu un šķipsniņu sāls un ļaujiet tai vārīties vēl 10 minūtes.
6. Iemaisa kokosriekstu pienu, pārkaisa ar svaigiem zaļumiem. Mēs iesakām pasniegt ar rīsiem un naan maizi. Garšīgi!
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties