Tuncis salātu ietvarā

    Sastāvdaļas:


    2 pilieni rapšu eļļas
    280 g tunča
    1 nogatavojies avokado
    ½ tējkarotes sinepju pulvera
    1 tējkarote etiķa
    1 ēdamkarote kaperu
    8 romiešu salātu lapas
    16 ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm


    Ražošana:


    1. Tunci apsmērē ar nedaudz eļļas. Uzkarsē nepiedegošo pannu, pievieno tunci un cep apmēram 1 minūti no katras puses. Pārliek uz šķīvja un noliek malā.
    2. Pārgrieziet avokado uz pusēm un izņemiet kauliņus, bet mīkstumu ievietojiet nelielā bļodā. Pievienojiet sinepju pulveri un etiķi. Pēc tam kārtīgi samaisiet, lai maisījums kļūtu kā majonēze. Iemaisa kaperus. Pārlejiet "majonēzi" divās mazās bļodiņās un novietojiet blakus pasniegšanas šķīvim ar salātiem un tomātiem.
    3. Sagriež tunci (tai iekšpusē jābūt viegli sārtam). Uzlieciet salātu lapas ar avokado majonēzi, tunci, ķiršu tomātiem un dažiem papildu kaperiem. Pirms ēšanas visu sarullē mazos salātu rullīšos. Garšīgi!


    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: bbcgoodfood.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties