Sastāvdaļas:
2 pilieni rapšu eļļas
280 g tunča
1 nogatavojies avokado
½ tējkarotes sinepju pulvera
1 tējkarote etiķa
1 ēdamkarote kaperu
8 romiešu salātu lapas
16 ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm
Ražošana:
1. Tunci apsmērē ar nedaudz eļļas. Uzkarsē nepiedegošo pannu, pievieno tunci un cep apmēram 1 minūti no katras puses. Pārliek uz šķīvja un noliek malā.
2. Pārgrieziet avokado uz pusēm un izņemiet kauliņus, bet mīkstumu ievietojiet nelielā bļodā. Pievienojiet sinepju pulveri un etiķi. Pēc tam kārtīgi samaisiet, lai maisījums kļūtu kā majonēze. Iemaisa kaperus. Pārlejiet "majonēzi" divās mazās bļodiņās un novietojiet blakus pasniegšanas šķīvim ar salātiem un tomātiem.
3. Sagriež tunci (tai iekšpusē jābūt viegli sārtam). Uzlieciet salātu lapas ar avokado majonēzi, tunci, ķiršu tomātiem un dažiem papildu kaperiem. Pirms ēšanas visu sarullē mazos salātu rullīšos. Garšīgi!
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: bbcgoodfood.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties