Sastāvdaļas:
½ glāzes universālo miltu
⅓ glāze ceratoniju pulvera
¼ tējkarotes cepamā pulvera
¼ tējkarotes cepamā soda
¼ tējkarotes sāls
1 ola
¾ glāzes brūnā cukura
⅓ glāzes eļļas
¼ glāzes šokolādes vai ceratoniju skaidiņas
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamo paplāti izklāj ar cepampapīru.
2. Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru).
3. Citā bļodā ar elektrisko mikseri (mikeri) sakuļ olu un brūno cukuru līdz krēmīgai konsistencei.
4. Pievieno eļļu un vēlreiz sakuļ.
5. Ar lāpstiņu iemaisa šokolādes skaidiņas.
6. Ar karoti iegremdē mīklu un, veidojot cepumus, pārliek tos uz sagatavotās cepešpannas (apmēram 5 cm attālumā). Cep 9 minūtes.
7. Izņem no krāsns un ļauj atdzist. Garšīgi!
Iznākums: 18 cepumi
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties