Sastāvdaļas:
1½ glāzes vārītu aunazirņu; ielieciet caurdurī un noskalojiet zem tekoša ūdens
⅓ tase tahini (sezama pastas)
2 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
2 ēdamkarotes svaigas citronu sulas (vai vairāk pēc garšas)
1 ķiploka daiviņa
½ tējkarotes jūras sāls
5 ēdamkarotes ūdens (vai tik daudz, cik nepieciešams, lai iegūtu pareizo humusa konsistenci)
Malti saldie pipari, paprikas pārslas un/vai svaigi pētersīļi (dekorēšanai)
Silta pitas maize un/vai dārzeņi (pasniegšanai)
Ražošana:
1. Pievienojiet ātrgaitas blenderī aunazirņus, tahini (sezama pastu), olīveļļu, citronu sulu, ķiplokus un sāli. Blendējiet līdz ļoti gludai (pievienojiet pietiekami daudz ūdens, lai iegūtu pareizo humusa konsistenci).
2. Pārliek uz servēšanas šķīvja un pārkaisa ar maltu papriku, paprikas pārslām un/vai svaigiem pētersīļiem. Mēs iesakām pasniegt ar siltu pitas maizi un dārzeņiem.
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties